Over mij

Wie ben ik?

Door wie

Ik ben een positieve talentencoach die met een energievolle actieve houding naar de mensen en de wereld om zich heen kijkt. Ik heb veel kennis van materialen, gereedschap en technieken. Zaaien, oogsten en verwerken tot lekkere en gezonde voeding. Werken met onze dieren zoals onze ezels, eenden en fazanten.

Vanuit mijn coachpraktijk werk ik ook als Directe Aandacht Functionaris kindermishandeling en Huiselijk geweld.

Mijn expertise

Voor wie

Elementen van het coachtraject.

Workshops voor kinderen en  volwassenen.

Aanbod voor trainers, leerkrachten, coaches en andere organisaties.

Een coachtraject

Tijdens een traject leer ik je kind op welke manier hij zijn problemen kan overwinnen wanneer hij slachtoffer is van pestgedrag of een angst niet kan overwinnen, op welke manier hij zich kan vermaken zonder TV, iPad en waarom school zo belangrijk is. Je kind is eigenaar van het proces. Eigenaar van het proces betekend hier: wij nemen de problemen en jou gekozen manier van werken serieus, sturen en ondersteunen jou zodat het proces een reële kans van slagen heeft.

Wanneer het coachtraject daadwerkelijk wordt opgestart worden de ouders regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan een coachmoment. Dat kan om verschillende redenen zijn: communicatie bevorderen, respect opbouwen tussen het kind en de ouder, ontdekken wat voor mogelijkheden en daadkracht het kind bezit.

Tijdens een coachtraject veranderd het kind. Om het traject te laten slagen moeten de ouder (s) mee veranderen. Daarom is er tijdens een coachtraject een coachmoment alleen met ouder(s).

Mijn twee ezels Tommy en Luuk kunnen een onderdeel zijn van het coachtraject. Het inzetten van dieren kan de communicatie ontwikkelen en stimuleren, het zelfvertrouwen van de coachee opbouwen en doorzettingsvermogen ontwikkelen.

Geinteresseerd in een kennismaking?