Mishandeling

Mishandeling

Het ontwikkeld zich vaak zo stiekem!

Wanneer je je kind voor het eerst na de geboorte in je armen houd wil je het alleen maar liefde geven en een fijne gezonde leefomgeving.

Helaas deze voornemens komen lang niet altijd tot uiting. Laat je dat als ouder(s) expres gebeuren?

Nee, natuurlijk niet!

Er zijn zoveel factoren die je niet in de hand hebt waardoor je situatie ernstig veranderd. Veranderd je situatie negatief dan wordt er zoveel van je gevraagd dat je niet meer jezelf blijft.

Ondanks alle goede inzet blijft je baby huilen, je wordt ontslagen, je kunt de rekeningen niet meer betalen, je bent in je kinderjaren mishandeld of misbruikt, de relatie met je partner stagneert…..

Je hebt jezelf niet meer in de hand, je schreeuwt, gooit met de deuren, scheld en vloekt en je vervalt steeds meer in fysiek geweld.

Je schaamt je voor de situatie die is ontstaan. Opvoeden is tegenwoordig vooral een individueel project dat móét lukken. En jou lukt het niet! Er ontstaat verwijdering, angst tussen jou en je kind.

Wat heb je nodig?

Om de situatie te veranderen heb je hulp nodig. Professionele hulp maar ook hulp van familie en vrienden die je vertrouwd, waar je je hart durft te luchten. Je hebt een cirkel om je gezin en je kind nodig die je in je waarde laat, positief mee denkt, waar je je veilig voelt.

Zo kun je de cirkel van geweld en negatieve gevoelens doorbreken.

Wat kan ik voor je betekenen als coach.

Het eerst wat ik ga doen is naar je luisteren zonder oordeel.

Dan opzoek naar jou talenten. Jazeker jij hebt ze ook. Ze zijn alleen ondergesneeuwd!

Als we je talenten hebben gevonden gaan we jou problemen stap voor stap ontrafelen, we gaan ze omdenken. We gaan de situaties omdenken. We gaan elke situatie vanuit een ander perspectief benaderen. Bij de start van elk coachtraject gaan we kijken wat er goed gaat. Daarna bepaal jij hoe je verder wilt.

En natuurlijk gaan we de  vertrouwensband met je kind herstellen door samen een coachtraject  in te gaan.

Hoe? Dat mag jij bepalen. Jij bent eigenaar van jou proces. Ik, je familie en je vrienden volgen jou.

We staat niet alleen. Ook niet wanneer je coachtraject is afgerond. Wanneer er weer problemen ontstaan ben je altijd welkom.

Heb je als opa of oma, broer, zus, familie, leerkracht of als professional het vermoeden dat er sprake is van huiselijk geweld of mishandeling? Neem contact op.

Dan kunnen we samen en vanuit respect hoe we deze situatie gaan benaderen.

Als Directe Aandacht Functionaris kunnen we samen respectvol de situatie benaderen.

Neem contact met mij op. Samen gaan we opzoek welke vorm er nodig is om dit te stoppen.

Margot Grobbe

Ik ben een positieve talentencoach die met een energievolle actieve houding naar de mensen en de wereld om me heen kijk. 

Pagina's

Geinteresseerd in een kennismaking?