Individuele workshops

Individuele workshops

Werken vanuit je Talenten is toch alleen voor kinderen of volwassenen met problemen?

Nee, beslist niet!

Wanneer je bewust wordt van je Talenten (wie je in werkelijkheid bent) krijg je veel inzicht waarom je doet zoals je doet.

Een voorbeeld van mezelf:

In het verleden heb ik het lastig gevonden dat ik mijn antwoorden niet zo snel paraat had. De antwoorden kwamen altijd na die tijd, wanneer iedereen allang weer met een ander onderwerp bezig was. Dan kom je er natuurlijk niet meer op terug. Niemand begrijpt dan meer waar je het over hebt. Of je krijgt de opmerking: “Dat onderwerp hebben we al afgerond. Daar beginnen  we niet weer over.”

Nu weet ik dat één van mijn talenten Herkauwer is. Ik heb tijd nodig om mijn menig te vormen.

Hoe mooi!

Nu zeg ik in dit soort situaties dat ik er nog even over na ga denken en er later op terug kom. Wanneer ik mijn menig heb gevormd kan ik een antwoord geven dat goed past bij de vraag of situatie. En … ik sta achter mijn antwoord!

Zo kan ik er nog wel een  paar noemen. Elk mens heeft zeker 15 talenten of meer. Je zet ze vaak al onbewust in. Als je van bewust bent van je Talenten kun je ongemakkelijke situaties veel beter het hoofd bieden.

Tijdens de workshop ga je je persoonlijke Talenten ontdekken en ze creatief verwerken. Hierna kun je dagelijkse, ongemakkelijk situaties vanuit een ander perspectief  benaderen met inzet van je Talenten.

Opvolgend aan de workshop is er ook de gelegenheid om met onze ezels Tommy en Luuk het bos in te gaan. Heerlijk wandelend bespreken we dan veel voorkomende situaties van ons dagelijkse leven.

Margot Grobbe

Ik ben een positieve talentencoach die met een energievolle actieve houding naar de mensen en de wereld om me heen kijk. 

Pagina's

Geinteresseerd in een kennismaking?